Brød og bagværk
18. februar 2010Kokoskager med citronsorbet
En hurtig og nem dessert der smager fantastisk
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
1 bæger pasteuriserede æggehvider
65 g rørsukker
80 g kokosmel
LAGE:
1 dl vand
100 g sukker
3 spsk. fintskåret mynte
TILBEHØR:
1 god citronsorbet
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret, og pisk yderligere i 2 minutter. Vend kokosmelet i, og smør dejen ud i ovale kager (ca. 1 spsk. dej pr. kage) på en bageplade belagt med bagepapir. Bag kagerne i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 175°. Lad dem køle let af på bagerist. Kog vand og sukker til en tyktflydende sirup - det tager ca. 4 minutter. Tag fra varmen, og tilsæt mynte. Servér kagerne med citronsorbet og frisk myntelage.