Mad
15. januar 2009

Hellefisk på spinat med pasta

En skøn hovedret til gæstemiddagen.
Af: af Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/793e186addfc4e7eb816ca24599f519b.jpg

Foto: Columbus Leth

600 g helleflynder, delt
i fire stykker
olivenolie
havsalt og friskkværnet
peber
SAUCE:
2½ dl piskefløde
saft og revet skal af 1
økologisk citron
ENDVIDERE:
200 g babyspinatblade
1 lille bundt finthakket
persille
250 g frisk båndpasta
Krydr fiskestykkerne godt med salt og peber. Steg dem i 3-4 minutter på hver side på en varm pande med olivenolie. Skru ned for varmen, og lad fisken stege akkurat færdig.
Hæld piskefløden i en lille gryde. Bring den i kog, og pres saften fra citronen i, og smag til med salt og peber og citronskal - den skal smage let syrligt. Lad det koge ind, til det har fået passende konsistens. Anret spinatbladene på tallerkener, hæld den kogende sauce over, og anret fisken øverst. Servér med lidt friskkogt pasta.

Opskriften er til 4 personer

Læs mere om:

Læs også