Mad
13. oktober 2009

Kyllingesuppe med broccoli

Til 4 perseoner2-3 kyllingefileter i terninger1 spsk olie150 g champignoner i kvarte½ broccoli i små stykker3 snittede forårsløgsalt, peberhvidløg5-6
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/0918e1091e3b4d498538bcf9c7d110cb.jpg

Til 4 perseoner

2-3 kyllingefileter i terninger
1 spsk olie
150 g champignoner i kvarte
½ broccoli i små stykker
3 snittede forårsløg
salt, peber
hvidløg
5-6 dl bouillon,
4 portioner kogte hvide og vilde ris

Svits kyllingekødet let i en wok i olie og tilsæt grøntsagerne og krydderierne.

Kog op med bouillon og smag til.

Servér med ris.


Prøv også:

Broccolisuppe

Superstjerne-suppe

Kartoffelsuppe med kammuslinger

Rødbedesuppe

Suppe med urter og boller

Jordskoksuppe med røget torsk

Læs også