Mad
13. oktober 2009Kyllingesuppe med broccoli
Til 4 perseoner2-3 kyllingefileter i terninger1 spsk olie150 g champignoner i kvarte½ broccoli i små stykker3 snittede forårsløgsalt, peberhvidløg5-6
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Til 4 perseoner
2-3 kyllingefileter i terninger
1 spsk olie
150 g champignoner i kvarte
½ broccoli i små stykker
3 snittede forårsløg
salt, peber
hvidløg
5-6 dl bouillon,
4 portioner kogte hvide og vilde ris
Svits kyllingekødet let i en wok i olie og tilsæt grøntsagerne og krydderierne.
Kog op med bouillon og smag til.
Servér med ris.
Prøv også:
Broccolisuppe
Superstjerne-suppe
Kartoffelsuppe med kammuslinger
Rødbedesuppe
Suppe med urter og boller
Jordskoksuppe med røget torsk