Mad
10. september 2009

Mørbradbøffer med appelsinsauce

2 små svinemørbrader i bøffersmørsaltpeber.Sauce: 3 dl appelsinjuice, 2 usprøjtedeappelsiner, udrørt majsstivelseKog juicen op i en gryde, og smag den
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/b27c801cb83141ceb779a178ec559423.jpg

2 små svinemørbrader i bøffer
smør
salt
peber.

Sauce:
3 dl appelsinjuice, 2 usprøjtede
appelsiner, udrørt majsstivelse

Kog juicen op i en gryde, og smag den til med salt, peber og et nip revet appelsinskal. Jævn let med majsstivelse.

Skræl appelsinerne med en skarp kniv og fjern hinderne. Skær fileterne ud.

Steg mørbradbøfferne på en pande i smør, drys med salt og peber og servér med saucen, der er tilsat appelsinfileter, kartofler og en grøn grøntsag.

Læs også