Mad
19. august 2013

Pizza med friske tomater og lufttørret skinke

Nem og bekvem pizza, lige til at tage med
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/08/34/mad/pizza-612x325.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

At lave sin egen pizza er på ingen måde besværligt - slet ikke hvis du gør som i denne opskrift, og snyder lidt.

Denne opskrift på hjemmelavet pizza er nemlig med en færdigkøbt pizzadej, som endda er rullet ud. Så slipper du for at stå med den klistrede pizzadej ud over hele køkkenbordet, når du vil forkæle familien med hjemmelavet pizza.

Pizza med friske tomater og lufttørret skinke

Dette skal du bruge
1 rulle grov pizzadej, ca. 280 g
250 g cherrytomater, gerne forskellige
1 fed hvidløg
1 spsk friskhakket basilikum
Salt, peber
1 pose mozzarella
125 g 60 g lufttørret skinke
Rucola eller basilikum

Prøv også pizza med spinat og feta - få opskriften her

Sådan gør du
Rul dejen til din pizza ud og læg på en bageplade med bagepapir. Hak tomaterne og bland med knust hvidløg, basilikum, salt og peber. Fordel tomatblandingen på pizzabunden og læg tynde skiver frisk mozzarella på.

Bag din pizza ved 225 grader i ca. 12 min., til bunden er sprød og gylden.

Tag den færdigbagte pizza ud af ovnen, pil fedtkanten af skinken og læg den oven på den varme pizza og drys med rucola.

Server den hjemmelavede pizza lun og med et drys friskrevet parmesan.

Vild med pizza? Du kan også prøve denne pizza med kartofler, svampe, pesto og artikskokker

Læs også