Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Små delikate skaldyrstærter
3. august 2009
Opdateret 15. april
af Julie Brüniche-Olsen
Server små, indbydende skaldyrstærter som forret eller til en del af et større tappes-bord.
Det skal du bruge
1 ark bagepapir
4 små tærteforme
1 rulle færdig tærtedej
Fyld
3 æg
1 dl fløde
1 spsk flødeost
2 spsk revet emmentaler
1½ spsk dild
½ spsk paprika
200 g krebsehaler/rejer
Dilddressing
2 dl græsk yoghurt eller creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
3 spsk hakket dild
Tilbehør
Grøn salat
Dilddressing
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg et stykke bagepapir i hver tærteform og beklæd dem med tærtedej.
Prik bunden med en gaffel og bag tærtedejen i ovnen i ca. 8 min.
Rør æggene med fløde, ost, dild og paprika. Fordel krebsehaler og rejer i hver tærteform og hæld æggemassen over.
Bag tærterne i ovnen i ca. 20 min.
Server de lækre skaldyrstærter med en grøn salat og hjemmelavet dilddressing.
Se flere opskrifter på tærte her.
Opskrifter på tærter
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også