Mad
10. oktober 2012

Grøntsagsfrikadeller med squash og peanuts

Opskrift: Prøv disse fantastiske og nemme grøntsagsfrikadeller med squash og peanuts, som passer godt til både madpakken og til aftensmaden. En god og nem måde at få flere grøntsager indenbords.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/10/41/madsag/boef6.jpg

foto: Bjørn Jakobsen

Squashfrikadeller med peanuts (10-12 stk.)

Ingredienser
1 dl brune ris
Ca. 200 g squash
50 g saltede peanuts
2-3 forårsløg
Lidt persille
2 spsk rugmel
2 æg
Salt, peber

LÆS MERE: Vil du have inspiration til flere grønne deller? SØNDAG har samlet 6 forrygende grønne deller til dig. Se dem her

Fremgangsmåde
Kog risene møre i 2 dl vand.

Riv squashen groft og kom i en skål sammen med afkølede ris, grofthakkede peanuts, hakkede forårsløg og persille. Rør rugmel og æg i og krydr med salt og peber.

Form og steg frikadellerne i olie på en pande, ca. 3 min. på hver side.

LÆS MERE: Prøv også kyllingedeller med squash, hvis der skal lidt mere bid i dellen, se opskriften her

Læs også