Rejser
4. februar 2011

10 autentiske: Italienske pastaretter

Pasta er en verden, der skal opdages på italiensk, og den har sine egne regler. Du får her 10 opskrifter på italienske pastaretter - præcis som italienerne ville lave dem
Af: Redaktionen
pasta

Pastaretter - eget liv i Danmark

Pasta er en verden, der skal opdages på italiensk, og den har sine egne regler. Italienerne spiser aldrig pasta som hovedret, men deriomod som en forret. Pastaen vandt specielt indpas i Danmark i 90'erne, og her blev en italiensk pastaret en spise altså fordansket i diverse kolde pastasalater og som tilbehør til en kyllingefilet.

Pasta er også blevet et populært hverdagstilbehør til kød, fisk eller bare med ketchup. Men pasta fortjener i høj grad også at blive serveret ved festbordet, for mulighederne for lækker og smagfuld pasta er mange og det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Det er absolut 'no-go' at spise pasta som tilbehør i Italien. I italien er pasta en ret, der skal nydes for sig selv. Her får du 10 autentiske eksempler på italienske pastaretter - præcis som Italienerne ville servere den lækre spise.

Se de 10 opskrifter på pastaretter i galleriet herunder.

Læs mere om:

Læs også