Video
8. november 2021Chokolade-mester Mads: Det laver han i dag
Tidligere vinder vendte tilbage med en hemmelig udfordring, som han er glad for, han ikke selv skulle bage i bageteltet.
Af: Kamilla Kilias
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Foto: Kaspar Wenstrup, Privat
I videoen ovenfor kan du høre den tidligere Bagedyst-vinder fortælle om fremtidsplaner og den hemmelige udfordring.
I denne uges afsnit af "Den store bagedyst" kommer endnu en tidligere bagedyst-vinder forbi som gæstedommer.
Denne gang er det sidste års vinder, Mads Eg Andersen, der svinger forbi bagekonkurrencen og udfordrer deltagerne med en chokolade-globus.
Deltagerne blev i den grad udfordret i at levere en globus lavet i perfekt tempereret chokolade. En udfordring, som Mads er ret glad for, han ikke selv skulle bage i bageteltet.
Hør hvorfor i videoen øverst i artiklen, hvor han også fortæller om, hvad han laver i dag.