Se, lyt & oplev
11. januar 2018

Tag til restaurantfestival i Tivoli

For første gang nogensinde byder Tivoli på restaurantfestival, når "Tivoli Dining Week" løber af stablen fra 2.-8. februar.
Af: Dorthe Liljensøe
Tivoli gemyse

Foto: Tivoli

Gourmetmenuer i Tivoli

For første gang nogensinde kan du nyde et lækkert gourmetmåltid til fast pris i unikke rammer, når Tivoli afholder restaurantfestivalen "Tivoli Dining Week" fra den 2. til den 8. februar.

10 restauranter er med i "Tivoli Dining Week", så der er noget for alle, uanset, om man foretrækker det danske, franske eller italienske køkken, masser af grøntsager, kalvesteg, mormor-kylling, fisk eller noget helt andet. De særlige menuer har en fast pris, og billetter kan købes fra i dag.

Rift om billetterne

Der er rift om pladserne til "Tivoli Dining Week", så man skal være hurtig, og allerede nu kan du sikre dig billetter. De koster 215 kr. + gebyr på 25 kr. med mulighed for tilvalg af entré til en stærkt nedsat pris på 60 kr. - i alt 300 kr.

Her kan du spise

Som nævnt spænder "Tivoli Dining Week" over mange forskellige madoplevelser, som det kan ses ud fra listen over de restauranter, der er med i festivalen.

A Hereford Beefstouw

Brdr. Price i Tivoli

Færgekroen Bryghus

Gemyse

Mazzoli´s

Nimb Vinotek

Restaurant Paafuglen

Grøften

Nimb Brasserie

Fru Nimb

Her kan du se menuerne på de 10 restauranter (med forbehold for ændringer):

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200.jpg

Læs mere om:

Læs også