Mad
26. august 2010Mad-muffins
Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere
Af: Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: CA. 40 MIN.
CA. 9 STK.
200 g løg
100 g bacon
250 g mel
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
1½ dl olie
3 æg
1 tsk salt og ½ tsk peber
Prøv også:
Indbagte grøntsager med karsecreme CupcakesRabarber muffins
Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løgene og skær dem i tern.
Steg baconen over middel varme - den skal ikke blive sprød, blot gennemstegt.
Fjern baconen fra panden og steg løgene bløde i fedtet.
Læg dem på køkkenrulle, når de er færdige.
Bland mel og bagepulver i en skål.
Hæld mælk og olie i, mens der piskes.
Pisk æggene i ét ad gangen.
Rør løg og bacon i og krydr med salt og peber.
Fordel dejen i muffinforme.
Bag dem i ca. 15 minutter.
Lad dem køle lidt af, inden de spises.