Mad
24. september 2010

Kiwi med krabber

8 stk.Tid: 10 minutter4 kiwier120 g krabbekød100 g rejer, gerne i lage1 lime2 spsk koriander½-1 tsk karry2 spsk olivenolieSalt og peberPrøv også
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/7d1d2a8b87fa460cae115271f973ad3c.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

8 stk.

Tid: 10 minutter

4 kiwier
120 g krabbekød
100 g rejer, gerne i lage
1 lime
2 spsk koriander
½-1 tsk karry
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Prøv også:

Krebsehalesalat med knas Hummersalat
Sprøde blæksprutteringe

Halver kiwierne på tværs og skær lidt af bunden.

Skær gerne lidt skråt, så kiwien står pænt.

Udhul kiwierne - pas på, der ikke laves hul i bunden.

Rør kiwikødet med krabbekød, hakkede rejer, limesaft, plukket koriander, karry og olivenolie.

Smag krabbesalaten til med salt og peber og anret den i kiwiskallerne, som serveres kolde.

Læs også