Mad
24. september 2010Kiwi med krabber
8 stk.Tid: 10 minutter4 kiwier120 g krabbekød100 g rejer, gerne i lage1 lime2 spsk koriander½-1 tsk karry2 spsk olivenolieSalt og peberPrøv også
Af: Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
8 stk.
Tid: 10 minutter
4 kiwier
120 g krabbekød
100 g rejer, gerne i lage
1 lime
2 spsk koriander
½-1 tsk karry
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Prøv også:
Krebsehalesalat med knas HummersalatSprøde blæksprutteringe
Halver kiwierne på tværs og skær lidt af bunden.
Skær gerne lidt skråt, så kiwien står pænt.
Udhul kiwierne - pas på, der ikke laves hul i bunden.
Rør kiwikødet med krabbekød, hakkede rejer, limesaft, plukket koriander, karry og olivenolie.
Smag krabbesalaten til med salt og peber og anret den i kiwiskallerne, som serveres kolde.