Mad
12. august 2013Thaikrydrede tigerrejer
8 MIN.Thaikrydrede tigerrejerDette skal du bruge200 g tigerrejer1 hjertesalatLidt rucolaHavsalt, friskkværnet peberOlivenolieLimeMarinade½ finthakket
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Bjørn Jakobsen
8 MIN.
Thaikrydrede tigerrejer
Dette skal du bruge
200 g tigerrejer
1 hjertesalat
Lidt rucola
Havsalt, friskkværnet peber
Olivenolie
Lime
Marinade
½ finthakket rød chili
3 finthakkede fed hvidløg
2 spsk solsikkeolie
2 cm fintrevet ingefær
Sådan gør du
Fjern skallerne fra rejerne, lad det sidste led og halen sidde. Skær et lille snit i ryggen og fjern tarmstreng.
Blend ingredienserne til marinaden og vend rejerne godt rundt i den. Steg dem på en varm pande, et par min. på hver side, til de bliver let røde. Skyl salaten, dryp lidt olivenolie og limesaft over og vend den med de stegte rejer.
Er du vild med rejer, kan du også prøve disse sprødstegte tigerrejer med avocadosalsa