Mad
30. august 2012

Æbletid: 6 skønne opskrifter til din æblehøst

Opskrifter til den dejligste æbletid, og hvis du ikke kan nå at spise dem direkte fra træet, får du her 6 måder at bruge dine æbler i lækre retter
Af: Louise Dandanell Ørsted
Æbletid: 6 skønne opskrifter til din æblehøst

Foto: Bjørn Jakobsen

Danske æbler fås i handlen stort set hele året - takket være gode opbevarings-muligheder. Men hvis de skal være knasende saftige og friske, er det om efteråret, vi skal spise dem - selvfølgelig helst direkte fra træet.
Und dig selv at smage så mange forskellige sorter, du kan komme i nærheden af - og find dine favoritter.

Smag 6 gode bud på opskrifter til den dejlige æbletid:

Morgengrød
med revet æble

Kylling i cider

Æbleskiver

Æble-blomme
marmelade

Kartoffelpandekager
med æblemos

Æbletærte
med marcipan

Læs også