Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele
25. marts 2013
(Opdateret 25.03.13)
Af:
Ida Davidsen
Smørrebrød når det er bedst, kommer fra smørrebrøds-dronningen Ida Davidsen, prøv hendes stegte kongeål
Ingredienser
1 skive rugbrød
Smør
1 stk. kongeål (handelsbetegnelse for pighaj og et billigere alternativ til alm. ål), spørg fiskehandleren
Mel
Salt, peber
Belug-art, CaviArt
Lime
Dild
Fremgangsmåde
Vend fisken i mel, drys med salt og peber og steg den sprød i smør på panden.
Læg fisken på smurt brød, og anret med en stribe kartoffelsalat og kaviaragtig pynt, limebåd og masser af dild.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også