LCHF opskrift: Kyllingesalat med bacon og estragon
Foto: Columbus Leth
Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"
LCHF frokost - kylling med bacon og estragon til 2 personer
2 personer
100 g bacon
200-300 g kyllingekød
4-5 spsk bearnaisemayo
2-3 grønne asparges
5-6 cherrytomater
4-5 blade hjertesalat
Bearnaisemayo
3 dl mayonnaise
1 spsk skalotteløg
1 spsk estragon, frisk eller tørret
1 tsk dijonsennep
2 tsk bearnaise-essens
Læs også: Sådan spiser du LCHF
Sådan laver du LCHF frokost - kyllingesalat med bacon
Steg bacon sprødt i ovn eller på pande. Bræk den træede ende af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og blancher dem kort i kogende vand. Skyl dem herefter i koldt vand.
Skær kyllingekødet i tern og tomaterne i halve og bland begge dele med bearnaisemayo'en.
Fordel salaten på blade af hjertesalat og fordel aspargesene ud over til sidst.
Prøv også: LCHF morgenmad - hindbæromelet med kokos
Prøv også: LCHF aftensmad - blomkålspizza
Læs mere i Jane Faerbers nye kogebog: "LCHF - spis dig mæt og glad" eller på hendes blog: www.madbanditten.dk