Roastbeefruller med grøntsager til 2 personer
INGREDIENSER 100 g gulerod, skrællet vægt 100 g rød peberfrugt 100 g gul peberfrugt 100 g bladselleri, den inderste, lyse del 8-10 store skiver stegt roastbeef, 250 g i alt 2 skiver rugbrød a 35 g
SALAT 50 g spæde salatblade 150 g små tomater
DRESSING 150 g græsk yoghurt 10 % 1-2 tsk. dijonsennep 1 tsk. flydende honning salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du roastbeefruller med grøntsager
1. Skræl guleroden. Rens peberfrugter og bladselleri. Skær de nævnte grøntsager i tynde strimler. Rul roastbeef rundt om grøntsagerne (overskydende grøntsager kan bruges i salaten). 2. Salat: Skyl salat og tomater. Skær tomaterne i halve. Anret tomaterne oven på salaten, og læg roastbeefrullerne øverst. 3. Dressing: Smag yoghurten til med sennep, honning, salt og peber. Servér dressingen som tilbehør til salaten sammen med rugbrød.
Næringsindhold pr. person Energi: 402 kcal
Protein: 34,3 g
Fedt: 13,6 g
Kulhydrat: 39,8 g
Kostfibre: 8,3 g
PRØV OGSÅ: Lammespyd med sprød salat