Træning og kost
11. december 201411. december: Kokosmarcipan
LCHF opskrift: Hjemmelavet marcipan smager bare bedst. Her får du opskriften på lækker hjemmelavet kokosmarcipan
Af: Tatjana Albinus
Kokosmarcipan
Ingredienser 150 gram smuttede mandler 75 gram almindeligt kokosmel 3 spsk. sukrin gold 1 spsk. mandelessens fra Dr. Oetker (andre mærker skal doseres anderledes) 1 tsk. vaniljepulver 1-2 æggehvider Mandler og kokosmel køres i foodprocessoren, til det er malet til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes og køres, til massen begynder at samle sig. Marcipanen trilles til kugler, der dyppes i 85% eller sukkerfri chokolade. Opbevares på køl et par dage eller fryses. Opskriften er udarbejdet af Tatjana Albinus www.lowcarb.dk I morgen får du opskriften på fiskefiléter
Opskriften er fra e-bogen “Mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter”, der er gratis, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet (som du naturligvis når som helst kan afmelde dig igen).
*Sukrin gold er en kaloriefri sukkererstatning. Den kan købes i Matas og i helsekosten.