Træning og kost
9. januar 2015

Bitz opskrift: Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

Opskriften på grøntsagsspaghetti med pistacienødder er en Christian Bitz’ bedste opskrifter på hverdagsmad, der smager fantastisk og er nem at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen
Af: Christian Bitz
https://imgix.femina.dk/media/article/1502-groentsagsspaghetti.png

Grøntsagsspaghetti med pistacienødder

INGREDIENSER 2 squash saft af 1 citron 20 g smør 100 g pistacienødder uden skal rigeligt med persille salt og peber

Opskrift - sådan laver du grøntsagsspaghetti med pistacienødder

Skær de to squash helt tyndt ud, som lange spaghettier, og læg dem i isvand med citron. Smelt smørret på en pande, kom pistacienødder og hakket persille ved, og steg i et par minutter. Hæld kogende vand over squashstrimlerne, og lad dem trække i et par minutter. Dryp dem godt af, og kom smørsovsen over. Smag til med salt, peber og citronsaft. PRØV OGSÅ: Sunde slanketips til din frokost

Læs også