Træning og kost
21. juli 2010Kostplan: Bønnesalat med kalkunbacon og kidneybønner
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på bønnesalat med kalkunbacon og kidneybønner
Af: Lisa Bolting, diætist
(4 portioner.)
Ingredienser
500 g ps. grønne bønner
4 skiver kalkunbacon (tern)
2 stk. løg (tern)
1 fed hvidløg
0,5 ds. Kidneybønner
Sådan gør du:
De grønne bønner koges let. Kidneybønnerne hældes i en si til afdrypning.
Bacon svitses sprødt og hældes i en si så evt. fedt kan dryppe af.
Løg svitses i lidt flydende margarine sammen med hvidløg til det er mørt. Kidneybønnerne blandes i og steger lidt med før de grønne bønner blandes i. Det skal serveres lunt. IKKE rygende varmt.
Energi-information pr. portion
Energi 227kcal / 946kJ
Fedt 3g
Kulhydrater 45g
Protein 15g
Alkohol 0g
Kostfibre 14g
Se madplanen for hele ugen her
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS