Kostplan: Hamburger med coleslaw
(4 portioner)
Ingredienser
400 g Oksekød,hakket, max 6 % fedt
1 stk. Løg, lille
2 stk. Tomater
4 skiver Syltet agurk
0,5 stk. Iceberg salat
50 g Thousand Island dressing
2 spsk. Fromage Frais eller andet magert surmælksprodukt
Salt
Peber
4 tsk. Olie
4 stk. Grovbolle
Sådan gør du:
1. Form kødet til "flade" bøf
2. Skær løget i tynde i tynde skiver (Obs. anvend et rengjort skærebræt til grøntsagerne)
3. Skær tomaterne i skiver
4. Skær salaten i strimler
5. Hak de syltede agurker fint
6. Rør Thousand Island dressing med et magert surmælksprodukt
7. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side, krydr med salt og peber
8. Bollernes flækkes og ristes
9. Burgerne lægges sammen med bøf, løgringe, tomatskiver, hakket syltet agurk og dressing
Serveringsforslag:
Serveres med en portion Coleslaw.
Find opskriften herEnergi-information pr. portion
Energi 357kcal / 1492kJ
Fedt 13g
Kulhydrater 34g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 4g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS