Træning og kost
21. juli 2010Kostplan: Marineret kalkunbryst
Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på marineret kalkunbryst
Af: Lisa Bolting, diætist
(4 portioner.)
Ingredienser
600 g kalkunbryst
Marinade:
2 spsk. olie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. rosmarinnåle
1 fed hvidløg (presset)
Sådan gør du:
Marinaden røres sammen. Kalkunbryst smøres ind heri og pakkes i en plastikpose og stilles i køleskab natten over. Vendes en enkelt gang.
Stegning:
Steges først 30 min. ved 200 gr. og tages ud og dækkes med folie og et håndkløde i ca. 20 min. Steges så videre i 30-45 min., alt efter hvor stort stykket er.
Hviler lidt, inden det skæres.
Energi-information pr. portion
Energi 230kcal / 963kJ
Fedt 11g
Kulhydrater 2g
Protein 33g
Alkohol 0g
Kostfibre 0g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS