
Kostplan: Rissalat med tun og hytteost

(4 portioner)
Ingredienser
2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)
4 drys salt
8 spsk. hytteost
evt. friske krydderurter (fx basilikum)
300 g tun i vand
4 tsk. pesto
500 g grønsager (efter eget valg)
Sådan gør du:
Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris. Anret med fisk, hytteost evt. krydret med finthakket krydderurter. Hertil grøntsager som du har i køleskabet. Fx gulerødder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater.
Serveringsforslag:
Hertil et stk. rugbrød eller et fiberrig grovbrød.
Energi-information pr. portion
Energi 356kcal / 1486kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 42g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 5g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk (link fjernet)
RELEVANTE LINKS

