LCHF opskrift: Madpandekager med asiatisk fyld
Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"
Madpandekager med asiatisk fyld (4-5 stk)
INGREDIENSER
2 æg
2 æggehvider
75 g græsk yoghurt
¼ dl fløde
½ tsk. salt
4 tsk. loppefrøskaller
kokosolie til stegning
ASIATISK FYLD
250 gram svinekød, gerne med fedtkant
1-2 gulerødder
4 broccolibuketter
6 markchampignoner
1 fed presset hvidløg
2 cm revet ingefær
2-3 spsk. tamari (glutenfri soja)
kokosolie til stegning
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du madpandekager med asiatisk fyld
MADPANDEKAGER
Pisk æg og æggehvider med yoghurt, og tilsæt resten af ingredienserne. Steg pandekagerne på begge sider på panden i kokosolie. Sæt dem til
side, og lad dem afkøle.
ASIATISK FYLD
Skær svinekødet i tynde strimler. Skær gulerødderne i tynde stave og resten af grøntsagerne i mindre stykker.
Varm olien op i en sauterpande. Svits hvidløget i olien, tilsæt kødet og lad det stege i cirka 5-7 minutter. Tilsæt grøntsagerne og den revne ingefær, og rør godt rundt.
Hæld til sidst tamari hen over, og lad retten færdigstege i 5 minutter.
Fordel det varme fyld i madpandekagerne og rul dem sammen. Server straks.
Energi pr. person
Kcal: 338, Protein: 27 %, Kulhydrat: 16 %, Fedt: 53 %, Fibre: 4 %