Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt
Foto: Line Falck
Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt 10 stk.
Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL MYSLIBARER
100 g smør
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
50 g havregryn
50 g sukker
25 g sesamfrø
25 g hørfrø
25 g græskarkerner
50 g tørrede figner
50 g tørrede abrikoser
25 g nødder
2 æg
Opskrift - sådan laver du myslibarer med kerner, frø og tørret frugt
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i. Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen. Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen. Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden. Skær massen i 10 lige store stykker. Lad myslibarer-ne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.