Træning og kost
5. januar 2015

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

Pak myslibarerne ind i papir, og bind en snor omkring, så de nemt kan tages med på farten. Få opskriften på myslibarer med kerner, frø og tørret frugt her
Af: Marie Melchior
myslibarer

Foto: Line Falck

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt 10 stk.

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter

DET SKAL DU BRUGE TIL MYSLIBARER

100 g smør

75 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

50 g havregryn

50 g sukker

25 g sesamfrø

25 g hørfrø

25 g græskarkerner

50 g tørrede figner

50 g tørrede abrikoser

25 g nødder

2 æg

Et godt alternativ til myslibarer kan være disse lækre og sunde langtidshævede mysliboller. Få opskriften her

Opskrift - sådan laver du myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i. Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen. Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen. Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden. Skær massen i 10 lige store stykker. Lad myslibarer-ne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.

PRØV OGSÅ: Lav din egen lækre mysli - få opskriften her

Læs også