Smushi: Karrysild
Æble og vagtelæg
Karrysild
Køb gode, færdiglavede karrysild, eller lav dem selv med 1 del cremefraiche og 4 dele mayonnaise (hjemmerørt eller en god købe-, red.). Rist karry med finthakkede løg og æbleterninger. Lad det køle ned, og vend det i blandingen med lidt hakket æg. Smag til med salt. Vend derefter almindelige, hele marinerede sildefileter i, som har tørret på lidt køkkenrulle
Andre smushi-opskrifter
Stjerneskud
Hakkebøf med bløde løg
Skinkesalat
Forloren hare
Sol over Gudhjem
Opskriften er fra kogebogen "Royal Smushi". Den er skrevet af Lo Østergaard og Rud Christiansen, der ejer Royal Smushi i København, og kokken Frederik Jensen. Bogen er blevet kåret til bedste danske kogebog 2012 af World Cookbook Awards. "Royal Smushi", 208 sider, 350 kr. Fadl's Forlag.
Læs mere om: