Asian hot style suppe med kylling og spidskål
Foto: Anders Schønnemann
Skøn, nem og frisk mad! Suppen mætter ekstra godt, fordi der er kokosmælk i.
Asian hot style suppe med kylling og spidskål til 2 personer (30 min.)
Ingredienser:
Suppe:
1 løg i både
4 limeblade
20 g ingefær i skiver
½ bundt koriander, stilke
1 citrongræs, grofthakket
1 spsk. sukker
¼ dl limesaft
3 spsk. fiskesauce
2-3 spsk. rød karrypasta, efter smag, og karry
1 dåse kokosmælk, 400 ml
1 l vand
Fyld:
150 g risnudler
2 kyllingebryster
salt
1 rødløg i fine både
½ spidskål, snittet
1 håndfuld plukket koriander
Opskrift - Sådan laver du asian hot style suppe med kylling og spidskål:
1. Kom alle suppeingredienserne (undtagen fyldet) i en gryde, og lad suppen småkoge i 20-25 minutter.
2. Si suppen over i en ren gryde; kog den op igen.
3. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre (eller kog dem efter anvisningen på pakken).
4. Pochér kyllingebrysterne i kogende, rigeligt saltet vand i 15-20 minutter, eller til de er gennemtilberedte.
5. Pluk kødet fra hinanden, så snart det er til at røre ved.
6. Anret kylling, nudler, kål og løg i to store skåle. Hæld den varme suppe over, og servér straks.
TIP: Hvis du ikke vil have for mange kulhydrater, kan du udelade nudlerne og skrue op for kålen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften her
Onsdag: Hot svin i wrap - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften her
Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her