Mad
30. april 2012

Forårs-cæsar med kylling

Ugens fredagsopskrift er forårs-cæsar med kylling. Få opskriften her
Af: af Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/d75a08155cb84ec7acfa2e5658828411.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Denne dressing er en snyde-model, men den virker. Pisk din egen mayo af æggeblomme, dijonsennep, salt og olie, hvis du har tid.

1 stort økokyllingebryst
olie til stegning
salt

DRESSING:
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. æbleeddike
50 g revet parmesan
salt

ENDVIDERE:
1 romainesalat, groft plukket
1 agurk i tynde, lange skiver
1 bundt små gulerødder i skiver
høvlet parmesan

TILBEHØR:
ristet rugbrød

Rist kyllingebrystet i olie på en varm pande. Krydr med salt, og skær det i skiver.
Rør mayonnaisen med eddike og parmesan, og smag til med salt.
Vend forsigtigt salat, agurk og gulerødder med dressingen, og anret salaten toppet med kylling og parmesan.
Servér straks med ristet rugbrød til
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b569b3fbd02249a8a609410d461eff73.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/1317249342a243c48320aee0cb64fc48.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/410c8fcba91a48eb986be6359f686b26.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f54c46699ec64d5f9421b2c499958131.jpg

Læs også