Forårs-cæsar med kylling
Foto: Anders Schønnemann
Denne dressing er en snyde-model, men den virker. Pisk din egen mayo af æggeblomme, dijonsennep, salt og olie, hvis du har tid.
1 stort økokyllingebryst
olie til stegning
salt
DRESSING:
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. æbleeddike
50 g revet parmesan
salt
ENDVIDERE:
1 romainesalat, groft plukket
1 agurk i tynde, lange skiver
1 bundt små gulerødder i skiver
høvlet parmesan
TILBEHØR:
ristet rugbrød
Rist kyllingebrystet i olie på en varm pande. Krydr med salt, og skær det i skiver.
Rør mayonnaisen med eddike og parmesan, og smag til med salt.
Vend forsigtigt salat, agurk og gulerødder med dressingen, og anret salaten toppet med kylling og parmesan.
Servér straks med ristet rugbrød til
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER