Kostplan: Filet Royal og rødbedesalat med sennepsdressing
Kilde: Danske Slagterier
(4 portioner.)
Ingredienser
800 g kartofler
estragon
3 spsk. olie
1 spsk. vineddike
0,5 spsk. grov sennep
4 stk. rødbeder
2 tsk. olie (til kødet)
salt og peber
500 g Filet Royal
Sådan gør du:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Læg det i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind midt i kødet. Sæt det midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til centrumtemperaturen er 60 grader. Kødet skæres i tynde skiver ved servering.
Kog kartoflerne. Riv rødbederne groft. Rør en dressing af sennep, vineddike og olie. Krydr med salt og peber. Vend rødbederne med dressingen og plukket estragon.
Tips
Svinemørbrad og skinkemignon kan bruges i stedet for Filet Royal.
Energi-information pr. portion
Energi 475kcal / 1987kJ
Fedt 16g
Kulhydrater 52g
Protein 35g
Alkohol 0g
Kostfibre 6g
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS