Kostplan: Hamburger med coleslaw
(4 portioner)
Ingredienser
400 g Oksekød,hakket, max 6 % fedt
1 stk. Løg, lille
2 stk. Tomater
4 skiver Syltet agurk
0,5 stk. Iceberg salat
50 g Thousand Island dressing
2 spsk. Fromage Frais eller andet magert surmælksprodukt
Salt
Peber
4 tsk. Olie
4 stk. Grovbolle
Sådan gør du:
1. Form kødet til "flade" bøf
2. Skær løget i tynde i tynde skiver (Obs. anvend et rengjort skærebræt til grøntsagerne)
3. Skær tomaterne i skiver
4. Skær salaten i strimler
5. Hak de syltede agurker fint
6. Rør Thousand Island dressing med et magert surmælksprodukt
7. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side, krydr med salt og peber
8. Bollernes flækkes og ristes
9. Burgerne lægges sammen med bøf, løgringe, tomatskiver, hakket syltet agurk og dressing
Serveringsforslag:
Serveres med en portion Coleslaw.
Find opskriften herEnergi-information pr. portion
Energi 357kcal / 1492kJ
Fedt 13g
Kulhydrater 34g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 4g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS