Træning og kost
21. juli 2010

Kostplan: Rissalat med tun og hytteost

Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på rissalat med tun og hytteost
Af: Lisa Bolting, diætist
https://imgix.femina.dk/media/339940ae6f2f400ba23383f328290fde.jpg

(4 portioner)
Ingredienser
2 dl ris (kogte, gerne brune eller fx bulgur)
4 drys salt
8 spsk. hytteost
evt. friske krydderurter (fx basilikum)
300 g tun i vand
4 tsk. pesto
500 g grønsager (efter eget valg)

Sådan gør du:
Vend 1 tsk. pesto i de kogte ris. Anret med fisk, hytteost evt. krydret med finthakket krydderurter. Hertil grøntsager som du har i køleskabet. Fx gulerødder i stave, peberfrugt i kvarte og cherrytomater.

Serveringsforslag:
Hertil et stk. rugbrød eller et fiberrig grovbrød.

Energi-information pr. portion
Energi 356kcal / 1486kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 42g
Protein 28g
Alkohol 0g
Kostfibre 5g

SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER


Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/008b170768b6434892d126f29f8a35b5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0f980f993c014640bc7de808ca9fda48.jpg

Læs også