Web-TV : Sådan laver du sunde lavendelboller
Er du en af de eksperimenterende i køkkenet? Så er denne opskrift måske for dig.
Opskrift
50g gær
½ liter håndvarmt vand
Ca 1 spsk salt
Ca 1 spsk sukker
Ca 1 spsk olie
½ dl finthakket lavendel blade (ikke blomsten men de nye lysegrønne skud)
Ca 300g grahams mel
Ca 200g hvedemel
Sådan gør du
Det hele blandes sammen til en tyk grød, lad dette hæve ca ½ time (gerne mere). Herefter skal bollerne formes, og her tager du en spiseske og en skål med varmt vand, og så former du bollerne som hvis du ville lave frikadeller. Der bliver ca 18-20 af denne portion.
Tab dig med Q Slank
Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities.
Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online.
Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her
Nu skal bollerne efterhæve imens ovnen varmes op til 200 grader. Bollerne skal bages i ca. 20 minutter.
Bollerne smager godt til te og kaffe med ost eller marmelade, men også som tilbehør til suppe og salater, samt andre retter man ville servere brød til
"Lavendelbollerne er udviklet efter SlankeDoktors Grahams boller, og man kan let tilsætte andre ting end lavendel. For eksempel har jeg prøvet 1 spsk. kanel og et revet æble) - (1-2 spsk. kommen) men har da også tænkt at ville prøve med andre af havens krydderurter så som timian, rosmarin, citronmelisse og mynte."
Se også : Find alle de kogebøger du skal bruge lige her
Andre Opskrifter