Mad
8. februar 2018Æggewraps med laks og avocado
Lav nemme wraps af æg og fyld dem med grønne og cremede grøntsager. Her får du opskriften på æggewraps med laks og avocado
Af: Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Æggewraps med laks og avocado
Tid: 15 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 6 æg 1 tsk. salt smør til stegning FYLD 400 g koldrøget laks 2 modne avocadoer 50 g frisk spinat 150 g flødeost naturel saft af ½ citron friskkværnet peber PRØV OGSÅ: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt
Opskrift - sådan laver du æggewraps med laks og avocado
1. Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg 4-6 helt tynde æggewraps. 2. FYLD: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber. Rul wrappen sammen, og servér straks.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dhal med kokos og aubergine – få opskriften her
Tirsdag: Tomatsuppe med oksekødboller og croutoner – få opskriften her
Torsdag: Rugbrødssandwich med hønsesalat – få opskriften her
Fredag: Nudelsalat med okseskiver og spicy dressing – få opskriften her