1. Pil og hak løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde. Tilsæt krydderier, hakkede tomater og rødvinseddike, og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt mascarpone og basilikum, og blend tomatsuppen med en stavblender. Smag til, og hold suppen varm. 2. CROUTONER: Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tern. Vend dem med presset hvidløg, olie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde. 3. KYLLING: Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem i olivenolie på en (grill)pande, og skær dem i skiver. 4. MASCARPONECREME: Pisk parmesan, mascarpone og fløde sammen med en elpisker. Servér det til den varme suppe, og top med croutoner og kylling. Få indkøbslisten til hele ugen her