Mad
21. november 2011Fransk kaffe
Opskriften er en del af en komplet julefrokost med veninderne - her får du opskriften på en kop dampende varm fransk kaffe
Af: Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
Slut frokosten af med en skøn kop stærk kaffe, der varmer så dejligt, især når den lige har fået et skvæt Cointreau. Servér kaffen med den lækre chokoladekage.
6 kopper stærk, friskbrygget kaffe
6-9 cl Cointreau
2 dl varm mælk
sukker
Hæld Cointreau i bunden af glassene, og hæld kaffe på. Bring mælken i kog, og hæld den over kaffen. Smag til med sukker, og servér straks.
FLERE OPSKRIFTER
Sukkersaltet laks
med koriander og
fennikelfrø Salat med røget
andebryst, figner,
valnødder og pærer Groft hvedebrød
med koriander og
fennikelfrø Salat med røget
andebryst, figner,
valnødder og pærer Groft hvedebrød