1. Tænd ovnen på 175°. Rids fedtet på andebrysterne i tern. Opvarm en pande, som kan tåle at komme i ovnen, og steg andebrysterne med fedtsiden nedad, til fedtet er gyldent. Steg derefter andebrysterne på den anden side i 2 minutter. Sæt panden med andebrysterne i ovnen, og steg dem i 8 minutter. Tag dem ud, og lad dem hvile i 10 minutter, inden de skal skæres i skiver.
2. Ristede asparges: Knæk den nederste, træede ende af aspargeserne, og skær aspargeserne i 3-4 cm lange stykker. Steg dem i olie på en pande ved høj varme, mens du vender godt rundt i dem, så de bliver jævnt stegt. Tag panden af varmen, og krydr med salt og peber.
3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem sammen med aspargeserne.
4. Orientalsk dressing: Hak chilien fint. Skræl og riv ingefæren. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over nudelsalaten. Anret salaten på et fad, top med skiver af andebryst, drys med chiliflager, og servér straks.
Læs mere om: