1. Varm ovnen op til 200°. Rids fedtsiden på andebrysterne med en skarp kniv. Krydr med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad med fedtsiden opad, og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter. De må gerne være lidt rosa indeni.
2. Rodfrugtsalat: Skræl eller skrub gulerødder og pastinakker. Skyl æblerne. Skær gulerødder, pastinakker og æbler i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skær spidskålen i tynde strimler. Bland det hele godt sammen i en skål. Skræl ingefærstykket, riv det på et rivejern, og vend det i salaten.
3. Citrusdressing: Pres citron og appelsin – du skal bruge 3 spsk. saft fra hver citrusfrugt. Rør citrussaften sammen med honning og olie, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i rodfrugtsalat.
4. Pynt med plukket koriander og mynte. Servér rodfrugtsalat som tilbehør til de stegte andebryster.