Smagfuld hjemmelavet sandwich med kålsalat og andebryst. Få opskriften her
2 personer
Sandwich
1 andebryst
salt
½ savojkål, strimlet
1 spsk. salt
1½ dl drænet yoghurt
1 lille fed hvidløg, revet
1 spsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
4 skiver groft brød
8 syltede agurker i skiver
1 æble i både
Opskrift - sådan laver du en sandwich med kålsalat og andebryst
Rids skindet på andebrystet, og læg det med skindsiden nedad på en varm, tør pande. Lad det stege i 12 minutter på skindsiden. Vend det, og lad det stege i yderligere 8-10 minutter på kødsiden.
Kom imens kålen i et dørslag, og vend den med salt. Lad den trække i 10 minutter. Klem derefter kålen, så den "mørner" og smider lidt vand.
Rør yoghurt, hvidløg, honning og eddike sammen, og vend kålen i dressingen. Smag til med salt om nødvendigt. Skær andebrystet i skiver.
Fyld brødene med kålsalat, andebryst, syltede agurker og æble. Servér straks.
TIP: Har du ekstra kålsalat, så servér det ved siden af sandwichen.
Er du vild med sandwich? Kig forbi vores andre smagfulde og lækre opskrifter.