Mad
14. marts 2017Bagt torsk med jordskokkepuré, jordskokkechips og brunet smør
Der er meget at vælge imellem, når tilbehøret til aftensmaden skal sammensættes, men jordskokker er et fantastisk alternativ til kartofler, pasta og ris og så er det super godt til fisk. Her får du opskriften på bagt torsk med jordskokkepuré, jordskokkechips og brunet smør
Af: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Bagt torsk med jordskokkepuré, jordskokkechips og brunet smør
Tid: 45 minutter. Ovntid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 600 g torskefilet 1 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber JORDSKOKKECHIPS 2 jordskokker 1 l smagsneutral olie til friturestegning salt JORDSKOKKEPURÉ 600 g jordskokker ½ dl piskefløde 25 g smør salt og friskkværnet peber saft af skal af 1 usprøjtet citron BRUNET SMØR 50 g smør PYNT rød skovsyre PRØV OGSÅ: Bagt torsk med dampet spidskål og koriander