
Overgangsalder
Foto: Columbus Leth
DET SKAL DU BRUGE TIL CHOKOLADEKAGE MED KAFFE
200 g rørsukker1¹⁄₃ dl stærk kaffe225 g smør250 g mørk chokolade4 ægspringform på 20 cm i diameter PYNTkakaopulver Opskrift - sådan laver du chokoladekage med kaffe 1. Kom rørsukker og kaffe i en gryde, og kog det til sirup. Kom smør og hakket chokolade ned i siruppen; tag gryden af blusset, og lad det hele smelte stille og roligt sammen. Afkøl, til blandingen er håndvarm. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør dejen jævn og glat. Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir. 2. Bag kagen i en 170° varm ovn i ca. 50 minutter. Kagen skal være klæg i midten. Afkøl kagen helt – stil den gerne på køl til dagen efter. Drys med sigtet kakaopulver inden servering. PRØV OGSÅ: Verdens bedste chokoladekageDu skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.