Brød og bagværk
14. november 2016

Kanelbrød a la Timm Vladimir

Denne version af de klassiske kanelsnegle sørger for, at remoncen bliver, hvor den skal, og ikke løber ud på bagepapiret. Her får du Timm Vladimirs opskrift på et superlækkert kanelbrød
Af: Timm Vladimir
Kanelbrød a la Timm Vladimir

Foto: Columbus Leth

Kanelbrød a la Timm Vladimir

Tid: 25 minutter. Hævetid: I alt 1 time og 30 minutter. Bagetid: 25 minutter DET SKAL DU BRUGE4 dl mælk25 g gær2 æg2 spsk. sukker750 g hvedemel75 g smør1 tsk. salt1 brødformlidt smør til formen1 æg til pensling
REMONCE150 g brun farin1½ spsk. kanel200 g blødt smør PRØV OGSÅ: Skift kanelbrød ud med en lækker æble-kanel-kage med chokoladestykker

Opskrift - sådan laver du kanlebrød a la Timm Vladimir

1. Lun mælken i en gryde, til den er lillefingervarm, og opløs gæren i mælken. Pisk æg og sukker i, og tilsæt melet, lidt ad gangen. Rør smør og salt i, og ælt dejen, til den er ensartet. Lad dejen hæve i 1 time. 2. REMONCE: Rør farin og kanel sammen med det bløde smør. 3. Rul dejen tyndt ud med en kagerulle på et meldrysset bord, og fordel remoncen i et jævnt lag oven på dejen. Rul dejen sammen, og skær den i skiver. Læg dem i en smurt brødform, lettere tilfældigt oven på hinanden, og lad kanelbrødet efterhæve i 30 minutter. 4. Forvarm ovnen til 200°. Pensl brødet med sammenpisket æg, og bag det i ovnen i 25 minutter. PRØV OGSÅ: Brydebrød med lækkert fyld
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også