Mad
18. juli 2011

Cremet tuntatar

Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/71a004ce06ca4fd89d0770b249720566.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen


Let lille forret eller frokost med tun, agurk og gedeostecreme.

Cremet tuntatar
Tid: 10 min.

IngredienserFremgangsmåde400 g fersk tun
15 g pinjekerner
60 g gedeost, smørbar
Salt, kværnet peber
½ agurk
Grøn stenbiderrogn, evt. Cavi-Art


Skær tunen i terninger, mens den stadig er en smule frossen.

Hak pinjekernerne og rør ? af dem med gedeost, salt og peber.

Skyl og skræl agurken, halver den og skrab kernerne ud med en ske.

Skær agurken i små fine terninger, der vendes i tunen sammen med gedeostecremen. Smag evt. til med kværnet peber.

Anret tuntataren med dekorativ stenbiderrogn og resten af de hakkede pinjekerner.

Her får du 5 lækre fiskeretter med tuntartar, laks, kammuslinger, Victoria Bars og sprødstegte rejer - velbekomme!

Cremet tuntatarKammuslinger
med hindbær
Lakseroser
med røgcreme
Victoria Bars
med fennikelsalat
Sprødstegte rejer
med avocadosalsa

Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Beige skål m. fugl
- PIP collection
DKK 149,00
Lyseblåt krus med fugle
- PIP collection
DKK 69,00
Pink låg til tekop
- PIP collection
DKK 39,00

Læs også