Den store julefrokost - med et twist
Foto: Columbus Leth
Den store julefrokost - med et twist
Så er det endelig december og næsten jul! Det betyder julehygge, julegaver og selvfølgelig al den gode julemad. Her er mine absolutte favoritter, som skal være med på julefrokostbordet hjemme hos mig – jeg håber også, det bliver dine. Det er klassikere med et lille opdateret twist, så velbekomme og god appetit!
Vil du have inspiration til en anden julefrokost, så se også denne: Julefrokost med Timm Vladimir
Menu til den store julefrokost - med et twist:
- Orientalske karrysild med peberrod og æbler
Få opskriften på orientalske karrysild med peberrod og æbler her
- Krebsehalesalat med safran og abrikoser
Få opskriften på Krebsehale salat med safran og abrikoser her
- Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
Få opskriften på Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme her
- Mini-pariserbøf
Få opskriften på Mini-pariserbøf her
- Vacherin mont-d'or og vaniljesyltede figner
Få opskriften på Vacherin mont-d'or og vaniljesyltede figner her
- Panna cotta med espresso-sirup
Prøv også:
1980'erne har ringet, men de vil ikke have deres stjerneskud tilbage, for de kan slet ikke genkende det i den! SPIS BEDRE serverer den nemlig i en eksklusive mundering med grønne asparges og hele pibetøjet som Find opskriften her: Stjerneskud.