Desserter
22. juli 2013

Choko-kokosdrøm

Ca. 10-12 små stykkerChokobund115 g smeltet smør115 g sukker1 æg30 g kakaopulver30 g hvedemelKokostop200 g blødt smør200 g sukker4 æg150 g mel1 tsk.
Af: Mette Holmgren
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/desserter/choko-kokoskageprim.jpg

Ca. 10-12 små stykker

Chokobund

Imens klargør du kokostoppen. Rør smør og sukker godt og tilsæt herefter æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver og kokosmel i dejen og tilsæt til sidst skyr. Fordel forsigtigt kokostoppen over den halvbagte chokoladebund og bag yderligere i 30-40 min. ved 175 grader (varmluft). Pas på ikke at overbage kagen - den skal være lidt klæg.

Få flere af Mette Holmgren kageopskrifter på hendes blog Feinschmager her

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.