Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Hjemmelavet rabarber-marmelade
18. oktober 2011
(Opdateret 18.10.11)
Af:
Julie Hey
Hjemmelavet rabarber-marmelade, som kan serveres til scones og vil være perfekte til et teselskab fyldt med lækkerier...
Det skal du bruge
500 g rensede rabarber, evt. fra frost
1 dl sukker (90 g)
½ vaniljestang
½ dl vand
Atamonskyllede glas
Fremgangsmåde
Skyl rabarberne og fjern enderne.
Skær stænglerne i mindre stykker, læg dem i en gryde og vend med sukker.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom korn og -stang i gryden. Tilsæt vand og kog rabarberne møre i 10-15 min. ved middelvarme.
Køl rabarbermarmeladen ned og server den til lune scones.
Opbevares i Atamonskyllede glas i køleskabet.
Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.
Læs mere om:
Opskrifter på marmelade og syltetøj
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også