1. Tag isen ud af fryseren og del den først på tværs og herefter på langs, så du har fire aflange stave. Læg hver isstav på et stykke husholdningsfilm og rul dem til fire stramme pølser. Frys isrullerne igen i 1-2 timer.
2. Hak nødderne fint. Vend rullerne i knaset lige inden servering. Skær rullen i mindre stykker og servér straks. 3. Du kan bruge alt slags knas og pynt, f.eks. makroner, marengs, tørrede bær, nødder eller friske bær. 4. Vaniljeis: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Blend vaniljebælgen meget fint. Pisk æggeblommerne med flormelis i 3-4 min., til blandingen er tyk og råhvid. Pisk fløden til skum sammen med vaniljekorn og hakket vaniljebælg. Vend flødeskummet i æggeblandingen. Kom blandingen i en fryseegnet beholder og sæt den i fryseren i 6-8 timer eller natten over. PRØV OGSÅ: Isroulade med hindbær
Læs mere om: