Mad
11. december 2017Jule-chokoladekage med karamelsauce
Først bager man en krydret chokoladekage, og så overhælder man den med varm karamel. Og så spiser man, til man næsten får ondt i maven. Her får du opskriften på en skøn jule-chokoladekage med karamelsauce
Af: Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Jule-chokoladekage med karamelsauce
Tid: 30 minutter. Bagetid: 45 minutter. Antal personer: 8. DET SKAL DU BRUGE 250 g mørk chokolade 200 g blødt smør 6 æg 75 g hvedemel 200 g sukker 1 tsk. stødt kanel 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. stødte anisfrø en kugelhopfform, ca. 22 cm i diameter lidt smør til formen KARAMELSAUCE 1½ dl piskefløde 100 g smør 3 spsk. sirup 125 g muscovadosukker ¼ tsk. flagesalt
PRØV OGSÅ: Chokoladekage med lakridscreme