1. Kog sukker og vand til en tyk sirup, brug et sukkertermometer, der skal vise 117°. Pisk æggehviderne stive, tilsæt marmelade, og pisk det godt sammen. Hæld den varme sirup i, og pisk med høj hastighed, til massen er som marengs (det tager 6-7 minutter), og tilsæt rød frugtfarve. Sæt det på køl, til det skal bruges.
2. Rør alle ingredienserne til kræmmerhusene sammen til en jævn masse med en elpisker. Læg bagepapir på bageplader, og tegn 8-10 cm store cirkler. Smør dejen ud i et tyndt lag i cirklerne med en spiseske. Bag dem ved 175° i 5-7 minutter, til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen, og rul dem straks til kræmmerhuse, inden de bliver kolde. Lad kræmmerhusene afkøle med spidsen nedad i et glas. Kugl isen op i vaflerne, kom guf på, og servér straks.
Læs mere om: