Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Pæremarmelade
4. april 2012
(Opdateret 04.04.12)
Af:
Lynn Andersen
Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler
Det skal du bruge
1 kg modne pærer
2½ dl æblejuice
1 spsk brun farin
½ tsk stødt allehånde
½ stødt kanel
TID: 15 min. + kogning
Fremgangsmåde
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker.
Kom pærer, juice, farin, allehånde og kanel i en tykbundet gryde.
Kog op, skru ned for varmen og lad det småkoge 30-40 min., eller indtil væsken er kogt væk. Afkøl.
Blend blandingen, til alle klumper er væk.
Hæld marmeladen i en skål, og servér den ved stuetemperatur.
Se flere opskrifter på marmelade og syltetøj her.
Læs mere om:
Opskrifter på marmelade og syltetøj
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også