Udskift bøffen med grillost og spejlæg. Det er sund og simpel vegetarisk aftensmad i en vældig fart. Her får du opskriften på halloumi-burger med avocado og løg
Det skal du bruge
250 g halloumi (grill-ost)
olie til stegning
4 store ciabattaboller
4 æg
evt. smør til stegning
1 bakke spirer, f.eks. radisespirer
Avocadomos
2 avocadoer
saft af ½-1 citron
salt og friskkværnet peber
2 forårsløg
Halloumi-burger med avocado og løg
Avocadomos: Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber. Skær forårsløgene i helt tynde, skrå skiver, og rør dem i mosen.
Skær halloumi-osten i 4 tykke skiver. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne.
Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over.
Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg. Servér straks.